Αναζήτηση

Μια μέρα στη Θαλπωρή

Οι ηλικιωμένοι μας θα ξυπνήσουν το πρωί και μετά την προσωπική τους υγιεινή θα πάρουν το πρωινό τους στα δωμάτιά τους ή στο σαλονάκι του ορόφου. Στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν στο σαλόνι όπου θα πάρουν το δεκατιανό τους (καφέ, τσάι, χαμομήλι με κάποιο συνοδευτικό ή/και φρούτο εποχής) θα συζητήσουν, θα δουν τηλεόραση ή θα ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες/ παιχνίδια που διοργανώνουν οι κοινωνικοί λειτουργοί. Κατά τη 13:00 σερβίρεται το μεσημεριανό φαγητό, το οποίο μπορούν να το φάνε στην τραπεζαρία παρέα με τους υπόλοιπους ηλικιωμένους ή στο τραπεζάκι του δωματίου τους. Στη συνέχεια θα πάνε στα δωμάτιά τους να ξεκουραστούν μέχρι το απόγευμα όπου και ξαναμαζεύονται στο σαλόνι. Κατά τις 16:30 σερβίρεται το απογευματινό (γιαούρτι, κρέμα, ρυζόγαλο ή/και φρούτο εποχής). Στη συνέχεια θα απασχοληθούν πάλι συζητώντας, βλέποντας τηλεόραση ή με διάφορες δραστηριότητες/ παιχνίδια που διοργανώνουν οι κοινωνικοί λειτουργοί.

Κατά τις 19:30-20:00 σερβίρεται το βραδινό φαγητό (ψαρόσουπα, κοτόσουπα, φιδέ κλπ) και κατά τις 21:00 είναι η βραδινή κατάκλιση.

50 προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Το επισκεπτήριο στη Θαλπωρή

Οι επισκέψεις στη Μονάδα έχουν ξεκινήσει. Πάντα με μέτρο. Πάντα με προφύλαξη. Προσέχουμε τους ηλικιωμένους για να τους εξασφαλίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η Υγεία. Για λίγο καιρό ακόμα και σ

Βασ. Κωνσταντίνου 44

Μαρούσι, 151 22

info@thalpori.gr

  • Facebook

© 2020 by Thalpori. All rights reserved. Proudly created with Wix.com

Τηλ: 210 8022301